Conferința Internațională MoodleMoot România 2019În perioada 27.05 – 29.05. 2019, s-a desfășurat la Arad, Conferința Internațională MoodleMoot România 2019 având ca organizator principal pe ”SC eLearning & Software SRL”, reprezentant unic Moodle în România.

Evenimentul întrunește anual utilizatorii, dezvoltatorii și specialiștii platformei de eLearning Moodle într-un spațiu focusat pe colaborare, promovare și învățare asigurând în același timp învațarea/dezvoltarea abilităților profesionale aplicând la atelierele practice.

Participarea UVT a fost asigurată prin membrii echipei DECIDFR în calitate de mentor cu experiență în utilizarea platformei Moodle, cu expunerea: ”Bune practici în utilizarea platformei de e-Learning la UVT” și la atelierele aplicative.

La atelierele aplicative, cu participanți internaționali au fost abordate tematici variate: creșterea atractivității unui curs online, ”next level” în cursurile dezvoltate cu Moodle 3.6, H5P și sudii de caz pentru utilizarea Moodle 3.6 în proiecte europene (inclusiv de la UVT).

Alte detalii despre eveniment, la adresa: https://moot.elearningsoftware.ro/